fbpx

Hé hallo! Wees welkom op onze website. Wij zijn MOZEM, een creatieve club met de drang om te creëren. Multidisciplinair in zowel onze muziek als activiteiten; events indoor/outdoor – podium bouw, hostings – agency – én Eindhovense House promotor.

DE EERSTE STAPJES

Hoewel het prille begin ontstond als stageopdracht tussen stagiaire en zijn begeleider, werd snel duidelijk dat het meer moest zijn dan een simpel feestje. We praten over het jaar 2015, nu zo’n vijf jaar geleden. Destijds met weinig visie maar de vriendschap was een belangrijke bakermat die we in de tijdlijn niet over kunnen slaan.

Gaandeweg ontstond een turbulente zoektocht naar wat nu ons collectief is. Een creatieve club met de drang om te creëren. 

45 feestjes op locatie, 26 hostings op de events van anderen, 11 festival hostings, 64 posters, 24 ambassadeurs, 5024 verkochte kaartjes en 1 fantastische werkplaats.
Je kunt stellen dat we goed op dreef zijn.

HET AGENTSCHAP

Wij vertegenwoordigen onze Local Heroes. Eindhovens talentvolle fijnproevers; eigenzinnige House connaisseurs. Ieder met een geheel eigen smaak. Sinds het eerste evenement programmeren we een mix van zowel Local Heroes, talentvolle nieuwkomers als artiesten van sterk gevestigde naam en faam. Hiermee verkennen we het speelveld tussen hobby, passie en professie.

Talentvolle nieuwkomers groeiden al snel uit tot Local Heroes en we hebben het voorrecht om een aantal van hen te mogen vertegenwoordigen onder onze spiksplinternieuwe MOZEM agency.

ONZE IDENTITEIT

We binden ons niet aan het begrensde speelveld dat zich bevind binnen grafische of muzikale kaders, maar verkennen juist de mogelijkheden. MOZEM is een blijvend ontwikkelend concept. Altijd speels, met toch oog voor detail. Hieronder een greep uit de affiches die ons door de jaren heen vertegenwoordigd hebben.