fbpx

AGENCY

Wij vertegenwoordigen onze Local Heroes. Eindhovens talentvolle fijnproevers; eigenzinnige House connaisseurs. Ieder met een geheel eigen smaak. Sinds het eerste evenement programmeren we een mix van zowel Local Heroes, talentvolle nieuwkomers als artiesten van sterk gevestigde naam en faam. Hiermee verkennen we het speelveld tussen hobby, passie en professie. Talentvolle nieuwkomers groeiden al snel uit tot Local Heroes en we hebben het voorrecht om een aantal van hen te mogen vertegenwoordigen onder onze spiksplinternieuwe MOZEM agency.

Te beginnen met Hense, SOMÉ en Lazers & stuff. Stuk voor stuk Eindhoven’s finest.

HENSE

Energieke funky minimal met roots in House en Tech. Uptempo platen met een spacy geluid. Het is muzikaal gezien een steady ritmisch geheel van strakke bas lijnen, flinke drops en pakkende synths. Groots in de eenvoud en het optimisme. Gas geven met een vrolijke grijns op je smoel dus. 

Eerdere liefdes waren Techno en vrolijke beuk house. Vanuit zijn jeugd geïnspireerd door soul en funk. In conclusie is hij een kritische vernieuwer die het met zorgvuldig aan elkaar gedraaide platen immer interessant houdt voor de kenner. Tegelijkertijd maakt hij het ieder lichaam lastig om stil te blijven staan.

LAZERS & STUFF

Wij vertegenwoordigen onze Local Heroes. Eindhovens talentvolle fijnproevers; eigenzinnige House connaisseurs. Ieder met een geheel eigen smaak. Sinds het eerste evenement programmeren we een mix van zowel Local Heroes, talentvolle nieuwkomers als artiesten van sterk gevestigde naam en faam. Hiermee verkennen we het speelveld tussen hobby, passie en professie.

Talentvolle nieuwkomers groeiden al snel uit tot Local Heroes en we hebben het voorrecht om een aantal van hen te mogen vertegenwoordigen onder onze spiksplinternieuwe MOZEM agency.

SØMÉ

Elektronische House met en diep melodieus randje. Een ontdekkingsreis van het mysterieuze ambient tot de diepe krochten van het downtempo genre. Het is die zwoele droom waar je jezelf ondanks dat je het voelt aankomen zo geleidelijk in kunt verliezen. Niet om op te beuken dus.

Door de jaren heen hebben verscheidene alter ego’s een blijvende indruk achtergelaten. In zijn sets hoor je invloeden van de vroegere Latin House en Progressive tot de late zware ram Techno. Vooral met de eerste had hij eerder flink nationaal succes. Het streven is altijd om verschillende stijlen samen te brengen tot een melodieus, maar duister verhaal. Dit resulteert in een eigenzinnig geheel, compleet met kop en staart. Zoals het een goede verhalen verteller betaamt altijd met ultiem gevoel voor timing, sfeer en intonatie. Hij is de onbetwiste kroonprins van de after hours.

CONTACT

5 + 14 =